Lumina in suflet!

Craciun fericit!
Voua, cei care mi-ati oferit idei si inspiratie, prin scrisul vostru, un an intreg, cei care mi-ati transmis emotiile voastre, prin ai caror ochi am vazut o realitate transfigurata, cei care v-ati manifestat indignarile si bucuriile zilnice, VOUA va doresc o sarbatoare cum n-a fost alta, cu lumina si pace in gind, alaturi de familie si de toti cei care va sunt dragi!

As fi facut urarea asta in Ajun insa, ca in fiecare an, pe 24 Decembrie nu-mi gasesc linistea, de parca tot zbuciumul “umbla-n sus si umbla-n jos/ca sa-l nasca pe Hristos” mi s-ar plimba prin vene...Si-abia tirziu in noapte, de obicei pe la ore tirzii, simt lumina Craciunului si pacea blinda a noptii binecuvintate.

Am primit atitea urari si atitea prezentari PP minunate incit este greu sa scornesti formulari care sa le intreaca. Probabil ca , in ceea ce ma priveste, divinul Ave Maria al lui Shubert este cel care ma face sa simt esenta Craciunului cu aceeasi forta, de fiecare data, iar- pentru ca este atit de popular- am youtube-it un pic si, in dar, ofer rodul cautarilor mele.

Pentru voi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

...acum stiu

referat - Teoria comunicarii

Puiul nascut viu de gaina Evenimentului Zilei a crescut