"Sa furati bine" loveste din nou!

Iata ca emisiunea "Sinteza zilei" a reluat subiectul fraudarii alegerilor din 2004, de data asta din perspectiva lui C. Gusa, si "tragind spuza" pe turta PSD -ului. Mai mare risul! Altfel spus, nu PSD-ul a permis stampilarea, cu nerusinare, a unor buletine de vot, pentru persoanele care lipseau din localitate, ci Basescu, care nu a permis instrumentarea corespunzatoare a dosarului deschis. Ca argument, au fost invocate doua nume, a unei doamne procuroare careia i-a fost luat dosarul si a fost retrogradata, 2 ani, si-apoi repusa in drepturi, apoi al procurorului care a incheiat cercetarea, in 2005, asa cum a dorit presedintele, si care a fost mutat intr-un post, cu un salariu mai mare, iar intr-un an a fost pensionat, cu o pensie pe masura. Nu le-am retinut numele respectivilor. Insa, asa cum suna in gura lui Gusa, faptele erau reprobabile.

M-am straduit din tot sufletut sa intervin pe canalul deschis de Antena3 insa nu era posibil. Peste 4000 de indignati, ca mine, au dorit iar unii au si reusit sa se exprime.

Oricum, astazi am realizat cit de important este sa consemnam faptele si evenimentele pe care le consideram importante. Cum as fi avut o opinie, sau macar o amintire, legata de acest subiect, daca nu as fi scris, in 2008, "Cum se pot fura voturi" ?

Ei, dragii mosului (si ai babei), se fura voturi. Numai la asta le este gindul prezidentiabililor nostri...Sunt partidele atit de ingenue cit vor sa ne convinga purtatorii lor de cuvint?? Ei, as! Ma bucur ,totusi, ca-din 4 in 4 ani- se mai ridica fustita, si mai vedem ororile si mirosim duhorile politicii duse de romanii zilelor noastre, contemporanii nostri.

P.S. Tot pe antena3, povesteste Badea cum s-a dus la Cluj sa-l felicite pe Boc ca a cistigat in fata lui Rus.Nici lui nu-i vine sa creada cum a putut si, toata povestirea este spusa sub sloganul "sa-i prostim pe prosti"...Uite-asa ma simt si eu, exact ca el, amintindu-mi cum m-am bucurat in 2004, ca a pierdut Nastase...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tulcea de alta data...

Voturi albe, voturi naive

Doua articole interesante