un filmulet

Am citit atitea, in ultima vreme, despre manipulare, despre felul in care sunt create "realitatile" pe care le vedem pe ecrane, fiindu-ne prezentate drept "adevaruri incontestabile" (fiind "vizuale"deci "credibile") , incit mi-e greu sa mai dau crezare unui regizor care foloseste o camera si/sau monteaza fragmente de emisiuni tv. Si , totusi, filmuletul pe care l-am vazut astazi mi-a dat impulsul sa-l pastrez aici, intru ne-uitare. Chiar nu pot explica... poate ma ajuta cineva sa inteleg motivul.
Poate voi gasi raspunsul singura, peste un timp...

Urmati linkul...aaa...iepurasul, ca sa ajungeti in scorbura Alicei-ceadintaraminciunilor...

Edit, 9 octombrie : Constat astazi ca linkul meu se duse invirtindu-se si ca ca pr'etenu' google nu ii mai ofera suportul, subtitrat. Asa ca, dupa o scurta cercetare (care a durat vreo ora :-) am ajuns la concluzia ca zeitgeist, cu subtitrare in limba romana se mai gaseste pe site-ul lui Cosmin &Alin, la urmatoarea adresa http://www.subtire.com/2008/01/02/zeitgeist-cu-subtitrare-in-romana/#comment-1615" . Acolo sunt si alte filmulete interesante asa ca adaug blogul lor in lista de favorite, pina ma dumiresc.

Comentarii

Anonim a spus…
buna :)...io am vazut documentarul cap-coada...trebuie sa recunosc ca nu m-a convins pe deplin, am crezut numai anumite parti...faptul cu teveu' il cred si sustin intru totu' teoria asta a lor, mai ales k am atatea exemple in jur (mama ar fi primul, iar pt asta sufar si io)
Luciana a spus…
Sa ma apuce paranoia, si nu altceva, astazi, cind am vazut ca nu mai exista filmuletul in locul pe care-l lasasem...:-)
nici pe mine nu m-a convins filmul suta la suta, Iulia, insa recunosc ca in ultima perioada m-am tot intrebat cum intervin bancile pentru a sprijini SUA sa iasa din criza, de unde gasesc ele resurse financiare-bani, ca sa fiu mai exacta- si astfel de intrebari fara raspuns pentru o persoana ca mine, aeriana in ceea ce priveste chestiunile economice...

Postări populare de pe acest blog

Tulcea de alta data...

Voturi albe, voturi naive

Ritualul electoral: farsa organizata de elite