Basescu ne-a aburit online...

Intimplator am gasit astazi urmatoarea marturie .

Asadar, cele 70.000 de voturidespre care s-a scris ca ar fi determinat cistigarea alegerilor de catre actualul presedinte, multe dintre ele provenind din diaspora, au fost obtinute prin munca acestor baieti. Pare logic cita vreme expatii folosesc mult internetul pentru a afla vesti din tara. Iar, in salbaticul mediu virtual, unde impostura se amesteca lesne cu valoarea, atit de mult pina a nu mai reusi sa o distingi pe una de cealalta, propagandistii au o piine buna de mincat. Despre propaganda neagra vorbesc.

Ofer, astfel, o bila alba propagandistului sef de la Cotroceni (cel care, la fel, din palarie, a scos referendumul care a salvat prezidentiabilul in primul tur...mare inventie, dom'le, mare de tot! )! O bila alba pentru ca a simtit filonul. Infringerea o merita liberalii care , nici la ora actuala, nu stiu sa-si atraga specialisti. Imi spunea cineva ca in staff-ul de campanie al lui Crin Antonescu erau toti babalicii de pe vremea Conventiei, cei care de mult nu-si mai aveau obiectul muncii si nici obiectul "rontaielii" zilnice...

Imi pare acum foarte evident faptul ca tot cel mai bun a invins. Avem tara pe care o meritam, condusa de exponentul cel mai orientat in spatiu, timp si ...vremuri! Traiasca-ne si infloreasca-se!

P.S. Astazi am gasit si explicatia de ce un amic virtual, locuind in Irlanda, baiat extrem de destept, isi pusese pe yms, intre cele doua tururi de scrutin, un mesaj permanent: " sunt antipsd"...Nu am avut vreme atunci sa-l intreb si nici nu am vrut sa intru intr-o disputa politica. Ar fi trebuit s-o fac, poate, pentru ca tzara, vazuta printr-un ochean intors, aburit de specialistii in manipulare, se zareste destul de neclar. Asa ca, Base, u ar za best!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tulcea de alta data...

Voturi albe, voturi naive

Doua articole interesante